Kurv 0

Historie

LUI & NINA

Lui & Nina er skabt af dansk-finsk fødte designer Nina Rasmussen.

Udfra kvalitetsmaterialer laver jeg 100% håndlavede unikke kvalitets produkter til voksne, børn og hunde. Lui & Nina tilbyder enkelt og funktionelt design med et tvist af fantasi.

Hos Lui og Nina vil du ikke kunne finde et produkt magen til et andet.

Når jeg f.eks. laver en hue vil du ikke kunne finde nøjagtig den samme hue igen, da jeg ofte anvender håndfarvet garn, så farvenuancerne i det samme garn varierer og da jeg anvender restpels til pelskvasterne på huerne vil kvasterne også variere og jeg vil ikke kunne lave nøjagtig den samme pelskvast igen. De fleste af produkterne er lavet af 100 % naturmaterialer f.eks. uld, bomuld, økologisk uld og økologisk bomuld. Elsker disse kvalitetsmaterialer pga. de er dejlig behagelige at bære og åndbare. Det sker dog også, at jeg anvender f.eks. en kombination af uld og polyester, da dette ofte styrker materialet. Produkterne er lavet med passion, kærlighed og humor til kvalitetsbevidste kunder med personlighed, der elsker noget helt unikt. Alle produkterne bliver lavet med omhu og passion for den mindste detalje.

Får min inspiration fra naturen, lande jeg har boet i, rejser jeg har været på, materialer jeg forelsker mig i og ikke mindst min blandingsmops Lui. Min vision er at skabe unikke produkter med personlighed, kvalitet, skønhed og stil. Designer selv stofferne, der bliver anvendt i produkterne.

Lui og Ninas motto: hellere mindre, men bedre.

 

Hvorfor købe produkter fra Lui og Nina?

  • 100 % håndlavet af kvalitetsmaterialer
  • Du vil kunne købe personaliserede produkter
  • Enkelt, åndbart og funktionelt design med tvist af fantasi
  • Det er unikt, du vil ikke kunne finde nøjagtig det samme produkt igen
  • Du vil også kunne finde økologiske produkter
  • Poserne jeg anvender er lavet af genbrugspapir
  • Du vil kunne finde unikke håndlavede produkter til hunde og ikke mindst til de kære mopser og deres ejere.
  • Du vil også kunne finde unikke håndlavede produkter til voksne og børn
  • Tilbyder strikkede og hæklede produkter 

 

En lille familie historie

Har altid været kreativ og været den, der lige siden jeg var lille pige brugte symaskinen mest aktivt i vores familie. Min kreativitet og interesse for håndarbejde ligger i familien.

Min oldefar var skrædder og jeg glemmer aldrig min mormor og farmor, der var rigtig dygtige til håndarbejde. Der var ikke noget de ikke kunne lave. Glemmer aldrig min farmors pakkekalender vi børn med glæde ventede på at få, hver år til jul med masser af gode overraskelser, både de færdig købte og dem hun selv havde hæklet og strikket. Hun brugte også mange timer på at lave bl.a. hæklet og strikket tøj til os børnebørn, hendes egen børn og ikke mindst til hende selv. Hun lavede også perledukker, klokker og stearinlysholder. Husker også de mange stunder vi børnebørn lavede alt muligt med perler sammen med hende.

Min mormor ligeså brugte også mange timer på at strikke og hækle tøj til bl.a. min mor og alle børnebørnene. Husker da min mor forelskede sig i en meget flot strikket bluse fra Spanien, som hun var meget glad for så meget at den til sidst blev så slidt at den ikke kunne bruges mere. Glemmer aldrig da min mormor kiggede på blusen en stund og derefter gik der ikke så længe inden hun havde strikket nøjagtig den samme bluse igen til min mor. Hun var også utrolig dygtig til håndarbejde ligesom hendes far. Der har altid været kreative sjæle i min familie og det skal også siges, at min far har glæden ved at skabe hans univers på bl.a. lærred. Han har lige siden han var lille dreng været god til både at tegne og male, så derfor er nogle af stofferne designet i samarbejde med min far.

Selv koncentrerer jeg mig om det jeg er bedst til, men holder mig åben for nye idéer og tekniker, som I vil kunne se på webshoppen.

Gennem årene har jeg også fået en del erfaring med hunde, da jeg er opvokset med hunde lige siden jeg var lille. Ved at observer dem, og ikke mindst min mops Lui, opstår mange af mine idéer til hunde. Har i mange år f.eks. anvendt fleecetæpper på sofaerne derhjemme, da det er nemt at tage af og vaske og de beskytter møblerne for snavs specielt, når man har en firbenet derhjemme og nu engang har givet den lov til at hygge sig frit alle steder. Ud over fleecetæpperne i sofaerne har jeg også uldtæpper liggende i 100 % dejlig blødt uld. Da min kære mops altid vælger, at ligge på det dejlige bløde 100 % uldtæppe i stedet for fleecetæpperne, fandt jeg ud af, hvor meget de ligner os mennesker. Så de ved også godt hvad der er kvalitet og behageligt at ligge på. Så idéen med at tilbyde f.eks. luksus uldtæpper til hunde, som de kan ligge på hvor end man har brug for det opstod pga. min kære mops Lui.

Min kære Lui har også været en stor inspirationskilde til f.eks. de hæklede og strikkede pyntehalsbånd til hunde. Efter jeg har været på shopping i både ind- og udland manglede jeg strikkede og hæklede produkter til hunde. Nu kan Lui og Nina tilbyde hæklede og strikkede produkter til jeres firebenende venner.

Jeg kan ikke lade være med at bruge hænderne til at skabe noget smukt, sjovt, flot og unikt, som jeg håber andre også vil have glæde af, lige så meget som jeg nyder at fremstille dem – og er fascineret og begejstret over de uendelige muligheder der er med håndarbejde. Det er kun fantasien der sætter grænserne, så velkommen til mit unikke univers. Håber i får smil på læben og bliver i godt humør, når I ser produkterne, lige så meget som jeg nyder at designe dem.

Lui & Nina made with passion, love and humor.